جهش تولید | پنج‌شنبه، ۸ آبان ۱۳۹۹

گیاه کفیر - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

گیاه کفیر

Loading the player...

‌كفير يك نوشيدني ترش و گازدار و يك فرآورده حاصل از تخمير شير است. در حقيقت كفير يكي از قديمي‌ترين فرآورده‌هاي شير است كه سرمنشاء آن را به سرزمين قفقاز نسبت داده‌اند. مردمان قفقاز به داشتن عمري طولاني شهرت دارند كه يكي از علت‌هاي آن را مصرف محصولات لبني بويژه ماست و كفير مي‌دانند.

 

طرز تهیه نوشیدنی کفیر

 

دانه‌های کفیر، در ظاهر شبیه تکه‌هایی از گل کلم یا مرجان و رشته‌ای از دانه‌ها با قطر دایره 20- 3 میلی متر هستند.

براي تهيه كفير، دانه‌هاي كفير را به شير اضافه کرده (کفير فقط در شیر زنده می ماند) و جهت تخمير آن را به مدت 24‌ساعت در محل گرمی قرار داده تا تخمير شود.  در مرحله صاف كردن به منظور جداسازي دانه‌هاي كفير و سپس بسته‌بندي قسمت مايع آن است.

 

 

خواص درماني كفير :

 

1-اصلاح سيستم گوارش در زمان مصرف داروهاي آنتي بيوتيك

 

2-افزايش حركات دودي روده و درمان يبوست

 

3-جلوگيري از بيماري پوكي استخوان

 

4-درمان آلرژي ها

 

5-درمان اسهال و ضد عفوني كننده محيط روده

 

6-درمان بيماري عدم تحمل لاكتوز در كساني كه نمي توانند شير بخورند

 

7-درمان فشار خون

 

8-درمان كودكان مبتلا به بيش فعالي يا هايپر اكتيويتي

 

9-سرشار از ويتامين هاي گروه ب مانند نياسين ، پيردوكسين و اسيد فوليك

 

10-غني از كلسيم ، فيبر و پروتيئن

 

11-مقاوم كردن سيستم ايمني بدن در مقابل عوامل بيماري زا

12-ممانعت از نفخ روده اي

 

13-هضم راحت تر شير و جذب بهتر مواد مغذي موجود در آن

 

14- تقویت اعصاب و آرامبخش خواب

 

15- پیشگیری از پیری زودرس ، بنابراین به شما توصیه می گردد حتماً روانه 1 الی 2 لیوان کفیر بعنوان نوشیدنی در وعده های غذایی خود جا دهید که همیشه شاداب باشید .

چه افرادی میتوانند کفیر مصرف کنند

همه اقشار جامعه ( كودكان ، نوجوانان ، سالمندان ، زنان باردار و شيرده ) مي توانند از آن استفاده كنند

از طرفي به دليل اينكه ارگانيسم هاي كفير قابليت تجزيه لاكتوز شير را دارند ، بنابراين توصيه مي شود افراد مبتلا به عدم تحمل لاكتوز ( كه نمي توانند شير را هضم كنند ) كفير را جايگرين شير كنند .