کوفته عدس

کوفته عدس


 


کوفته عدس یک غذای لبنانی است که با مواد اولیه ساده و در دسترسی تهیه می‌شود. این غذا برخلاف کوفته‌های ایرانی، گوشت ندارد و یک غذای سالم گیاهی به حساب می‌آید.‏
مواد لازم‎:
‎ ‎عدس ۱لیوان
بلغور گندم ۱لیوان
پیاز ‏۱عدد
روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق
آ بلیمو یک چهارم لیوان
جعفری ۳تا۴قاشق
نمک و فلفل به میزان لازم
طرزتهیه‎:
عدس را بشویید و با یک و نیم لیوان آب و کمی نمک و روغن بپزید. بلغور را در نیمه‌های پخت عدس اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا عدس و بلغور به خوبی بپزند و نرم شوند. سپس هنگامی که آب آن کشیده شد، شعله را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذارید. در یک تابه روغن ریخته و پیاز را رنده کرده و در آن تفت دهید‎.‎‏ رب گوجه‌فرنگی را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه‌ دیگر تفت دهید. مخلوط رب و پیاز را به عدس و بلغور پخته شده بیفزایید و هم بزنید.
آب لیموترش، نمک، فلفل و جعفری را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا همه‌ مواد با هم ترکیب شوند‎.‎‏ از مواد به اندازه‌ یک گردو بردارید و هر تکه را به شکل کوفته‌های دراز یا گرد شکل دهید و در روغن سرخ کنید.
این غذا را با عدس قرمز هم می‌توانید طبخ کنید‎.‎‏ همچنین در صورت تمایل از مقدار بیشتری رب گوجه فرنگی استفاده کنید تا کوفته شما خوشرنگ‌تر شود‎.‎‏ ‏

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.