جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

پیراشکی گوشت - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پیراشکی گوشت

Loading the player...

پروتئین  گوشت نسبت به پروتئین گیاهی بیشتر است، زیرا پروتئین گوشت دارای مقدار زیادی از اسید آمینه های ضروری مورد نیاز بدن است. همچنین مقدار زیادی از چربی حیوانی در بافت گوشت حیوانات قرار گرفته است که منبع مهم انرژی برای بدن به شمار می روند. گوشت یکی از منابع سرشار از انواع ویتامین های B است که مقداری از این ویتامین ها در اثر حرارت از بین می روند . مواد معدنی موجود در گوشت یکی از عوامل موثر در ارزش غذایی گوشت هستند که به صورت ترکیبات آلی و املاح معدنی از جمله آهن ، روی  ، سدیم  ، کلر ، منیزیم  و … نیز دیده می شوند.

در اینجا طرز تهیه پیراشکی گوشت را برای شما در نظر گرفته ایم غذایی سالم و خوشمزه که مطمینیم از آن لذت خواهید برد.