جهش تولید | سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۳۹۹

لقمه‌های پنیری - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

لقمه‌های پنیری

Loading the player...

مواد لازم

سیب زمینی (پخته و رنده شده) 300 گرم-سینه و ران مرغ (چرخ شده) 160 گرم-پنیر گودا (رنده شده) 50 گرم

پودر سیر به مقدار لازم-نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم-پنیر پیتزا (رنده شده) 100 گرم

پفک نمکی (پودرشده) به مقدار لازم-روغن مایع به مقدار لازم-سس کچاپ مقداری برای سرو-کنسرو ذرت (بدون آب) مقداری برای سرو

طرز تهیه

1. در ظرفی، سیب زمینی، مرغِ چرخ شده، پنیر گودا، پودر سیر، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند؛

2. از مایه آماده شده به اندازه گردو برداشته و در کفِ دست پهن و صاف کنید، سپس مقداری پنیر پیتزا در وسطِ آن قرار دهید و آن را به شکل دلخواه فرم دهید؛

3. لقمه ها را در پفک نمکی غلتانده و در تابه ای حاوی روغن داغ، سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. لقمه های پنیری را در ظرف موردنظر بچینید و به همراه سس کچاپ، ذرت یا دیپ ها سرو کنید.