جهش تولید | سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۳۹۹

سالاد لیوانی اسپاگتی با میگو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سالاد لیوانی اسپاگتی با میگو

Loading the player...

, مواد لازم:

میگو ریز سرخ شده: یک لیوان -اسپاگتی پخته شده: 2 لیوان   -سس فرانسوی: نصف لیوان   -گوجه‌فرنگی فیله و خرد شده: نصف لیوان   -پیازچه ریز شده: یک‌چهارم لیوان   -ذرت پخته شده: نصف لیوان   -خیارشور ریز شده: نصف لیوان   -مقداری کاهو برای تزئین و قرار دادن در لیوان   -روغن زیتون: به میزان لازم

روش تهیه: ابتدا کاهوها را کف لیوان‌ها قرار می دهیم . با این مقدار مواد حدودا 3 لیوان سالاد می‌توانیم آماده کنیم. در ظرفی ذرت، پیازچه، خیارشور، میگو و گوجه‌فرنگی را با هم مخلوط کرده به آن‌ها نمک ،فلفل و سس فرانسوی اضافه می‌کنیم و همه را با هم خوب مخلوط می‌کنیم .مواد آماده شده را بین 3 لیوان تقسیم می‌کنیم و روی کاهوها می ریزیم. می‌توانیم یک لیوان از اسپاگتی‌ها را با رنگ خوراکی رنگ کنیم .سپس تا جایی که لیوان پر شود از اسپاگتی روی لیوان می‌ریزیم و با میگو، کاهو و تخم خرفه تزئین می‌کنیم. لیوان‌ها را داخل بشقاب‌ قرار داده و برای تزئین ،کنار آن  یخ و لیموترش قرار می‌دهیم.